Eraclea inseamna arta italiana a ciocolatei calde premium, de o culoare intensa, un gust catifelat si un corp unic, toate caracteristici ale stilului italian de preparare. Antica Cioccolateria este un triumf al elegantei, oferind o experienta bogata, cu detalii rafinate si gust intens, bogat si persisent, dat de boabele de cacao atent selectionate din plantatiile africane.
Eraclea a marcat istoria acestei industrii inspirata fiind din traditia italiana, bazandu-se pe o reteta exclusiva pentru o ciocolata fierbinte cremoasa, care sa se poata servi cu lingurita.
Ingrediente: zahar, cacao, amidon de porumb, cacao degresata, agent ingrosare: E412; sare, aroma.
Dozare: puneti continutul plicului intr-un vas si adaugati lapte amestecand in mod continuu. Puneti recipientul la fiert la foc mic sau expuneti-l unui jet de abur, si este gata de consum. Pentru o bautura mai concentrata (densa) mariti timpul de fierbere, iar pentru o bautura mai slaba (lichida) mariti cantitatea de lapte.
Informatii conformitate produs